Λαβράκιας

Αγγλική τριάδα!

Σάββατο, 13 Αυγούστου 2022 - 08:14

Στις «μικρές» κατηγορίες της Αγγλίας πέφτει το βάρος για το σημερινό παρολι, με τις επιλογές προέρχεται από Τσάμπιονσιπ, Λιγκ1 και Λιγκ2.

Αγγλική τριάδα!

Στην Τσάμπιονσιπ, η Χάντερσφιλντ υποδέχεται την Στόουκ. Οι γηπεδούχοι έχουν ξεκινήσει πολύ άσχημα την σεζόν, μετρώντας τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και δεν είναι τυχαίο ότι θεωρούνται εκ των φαβορί για υποβιβασμό. Η Στόουκ πρέπει να βρει σταθερότητα στην απόδοση της, καθώς ποιότητα στο ρόστερ έχει, για να μπορέσει να διεκδικήσει τουλάχιστον μια θέση για τα πλέι-οφ ανόδου.

Στην Λιγκ 1 Αγγλίας, η Μπόλτον αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Πορτ Βέιλ. Το μεγάλο όνομα είναι οι φιλοξενούμενοι, που δείχνουν σε καλή κατάσταση από την αρχή της σεζόν ενώ προκρίθηκαν και στο Λιγκ-Καπ εύκολα επί της Σάλφορντ. Η Πορτ Βέιλ δύσκολα φέτος μπορεί να επιζητήσει κάτι περισσότερο από την παραμονή στην κατηγορία. Σε καλές τιμές το διπλό έστω και σε αποδόσεις φαβορί.

Στην Λιγκ2 Αγγλίας, θα πάμε με τον άσο της Λέιτον Οριεντ που φιλοξενεί την Μάνσφιλντ. Δυο στα δυο στο πρωτάθλημα για τους γηπεδούχους που δείχνουν φέτος ικανοί να διεκδικήσουν την άνοδο. Η Μάνσφιλντ δείχνει αρκετά προβληματική στην δημιουργία φάσεων και το σκοράρισμα και οι τιμές που συνοδεύουν τον άσο είναι άκρως προκλητικές.

Χάντερσφιλντ-Στόουκ 2 (2.57)

Πορτ Βέιλ-Μπόλτον 2 (2.35)

Λέιτον Οριεντ-Μάνσφιλντ 1 (2.47)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr