Λαβράκιας

Από ημίχρονο Κουόπιο και Νοτς Κάουντι

Σάββατο, 20 Αυγούστου 2022 - 08:14

Πολλές φορές η απόδοση σε ένα παιχνίδι μπορεί να μην ικανοποιεί τον παίκτη, αλλά υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να ποντάρει στο συγκεκριμένο σημείο, αρκεί να πάρει και τα απαραίτητα ρίσκα.

Από ημίχρονο Κουόπιο και Νοτς Κάουντι

Με αυτό το δεδομένο, η στήλη καταλήγει σε δυο σημεία που η απόδοση τους είναι κοντά στον διπλασιασμό, αλλά παίρνει και το ρίσκο να επιζητήσει τις νίκες τους από το πρώτο ημίχρονο με την συνολική απόδοση στο παρολί δυο αγώνων να αγγίζει το 9.00.

Η πρώτη περίπτωση αφορά το διπλό της Κουόπιο που αντιμετωπίζει εκτός την Σεϊναγιόεν. Η Κουόπιο μετά τον αποκλεισμό από τα κύπελλα Ευρώπης, εστιάζει αποκλειστικά στο πρωτάθλημα που τόσο πολύ θέλει να κατακτήσει. Ανώτερη η Κουόπιο σε όλα τα επίπεδα κόντρα στην Σεϊναγιόεν, με την τελευταία να έχει αρκετές αδυναμίες στα μετόπισθεν. Η Κουόπιο είναι φαβορί για νίκη, με το διπλό από το πρώτο ημίχρονο να είναι στο 3.00.

Στην Νάσιοναλ Αγγλίας έχουμε μόλις την δεύτερη αγωνιστική, με την Νοτς Κάουντι να υποδέχεται την Τσέστερφιλντ. Η Νοτς Κάουντι είναι ιστορική ομάδα, έχει πολύ κόσμο και θέλει να επιστρέψει στην Λιγκ 2, με την εκμετάλλευση της έδρας να αποτελεί κλειδί για την επίτευξη του στόχου. Η Τσέστερφιλντ ξεκίνησε νικηφόρα αλλά εκτός έδρας θα αντιμετωπίσει και περισσότερες δυσκολίες, αφού κάποια στιγμή θα βρεθεί υπό καθεστώς πίεσης. Ο άσος από ημίχρονο αγγίζει και αυτός, σχεδόν τον τριπλασιασμό.

Σεϊναγιόεν-Κουόπιο 2/2 (3.00)

Νοτς Κάουντι-Τσέστερφιλντ 1/1 (2.90)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr