Λαβράκιας

Αξία στο διπλό της Σιόν

Σάββατο, 27 Αυγούστου 2022 - 08:14

Για το πρωτάθλημα της Ελβετίας η Σιόν αντιμετωπίζει εκτός της Λουκέρνη. Μπορεί οι δυο ομάδες να μην έχουν μεγάλη απόσταση μεταξύ τους, τουλάχιστον αγωνιστικά, αλλά το μομέντουμ στην παρούσα φάση είναι με τους φιλοξενούμενους.

Αξία στο διπλό της Σιόν

Η Σιόν παρά την μείωση του μπάτζετ, έχει ξεκινήσει καλά την σεζόν με μόλις μια ήττα στα πέντε παιχνίδια που έχει δώσει ενώ εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις της, εκτός έδρας, όπου μετράει δυο νίκες σε ισάριθμες εξορμήσεις.

Η ομάδα του Πάολο Τραμεζάνι αρέσκεται να παίζει με αντεπιθέσεις και τα παιχνίδια εκτός έδρας είναι ότι πρέπει για αυτήν την φιλοσοφία.

Η Λουκέρνη προβληματίζει σε πολλούς τομείς με την απόδοση της και δύσκολα φαίνεται ότι μπορεί να επιζητεί φέτος το κάτι παραπάνω, πλην της εξασφάλισης της παραμονής στην κατηγορία.

Με τα δεδομένα αυτά και από την στιγμή που το διπλό προσφέρεται σε αποδόσεις απόλυτου αουτσάϊντερ, αξίζει το ρίσκο στο διπλό, σε τιμές που υπερβαίνουν τον τριπλασιασμό.

Λουκέρνη-Σιόν 2 (3.30)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr