Λαβράκιας

Δυάδα από την Τσάμπιονσιπ

Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2022 - 08:14

Η εμβόλιμη αγωνιστική στην Τσάμπιονσιπ Αγγλίας, προκαλεί το ενδιαφέρον της στήλης, με δυο επιλογές.

Δυάδα από την Τσάμπιονσιπ

Η ΚΠΡ υποδέχεται την Χαλ, με τις δυο ομάδες να μην τους χωρίζει μεγάλη απόσταση αγωνιστικά. Οι αποδόσεις λοιπόν δεν θεωρούνται δίκαιες για τους φιλοξενούμενους, με την ΚΠΡ να έχει αρκετά θέματα στην άμυνα (δεν έχει καταφέρει σε κανένα ματς ως τώρα να κρατήσει το μηδέν πίσω) ενώ την Χαλ να δείχνει ικανή για κάτι καλό, θέλοντας να διεκδικήσει μια θέση για τα μπαράζ ανόδου. Το παιχνίδι είναι πιθανόν να πάει σε υψηλό σκορ, οπότε παίζεται και το over. Καλή περίπτωση η διπλή ευκαιρία του Χ2 ενώ για κάποιον που ρισκάρει πολύ, το διπλό σε τιμές κοντά στο 4,00 προκαλεί για ποντάρισμα σε μονό αποδεκτό.

Η Μπρίστολ Σίτι φιλοξενεί την Χάντερσφιλντ. Οι γηπεδούχοι μετρούν αήττητο τεσσάρων αγώνων στο πρωτάθλημα και υπάρχει η πίστη φέτος ότι μπορούν να διεκδικήσουν την άνοδο μέσω τω πλέι-οφ. Εντός έδρας η Σίτι μεταμορφώνεται προς το καλύτερο δυνατό και κόντρα σε μια υποδεέστερη ομάδα όπως η Χάντερσφιλντ, έχει τον πρώτο λόγο. Οι φιλοξενούμενοι είναι φέτος αποδυναμωμένοι και είναι ξεκάθαρο ότι ο βασικός στόχος είναι η αποφυγή του υποβιβασμού. Προβάδισμα στον άσο σε τιμές κοντά στον διπλασιασμό.

ΚΠΡ-Χαλ Χ2 (1.78)

Μπρίστολ Σίτι-Χάντερσφιλντ 1 (1.88)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr