Λαβράκιας

Δυάδα από την Πρέμιερ Λιγκ

Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου 2022 - 08:14

Για την 6η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, η στήλη ξεχώρισε δυο σημεία για ποντάρισμα, σε αρκετά καλές τιμές.

Δυάδα από την Πρέμιερ Λιγκ

Η Νιουκάστλ υποδέχεται την Κρίσταλ Πάλας. Πολύ καλό ξεκίνημα για τους «ασπρόμαυρους» που έχουν δυναμώσει πολύ, με τα χρήματα των Αράβων ιδιοκτητών της και μόλις την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε για πρώτη φορά, με 2-1 εκτός από την Λίβερπουλ. Η ποιότητα ξεχειλίζει πλέον, στον πάγκο ο Χόουϊ ξέρει να διαχειρίζεται τέτοια παιχνίδια και έχει τον πρώτο λόγο κόντρα σε μια Κρίσταλ Πάλας που δύσκολα και φέτος μπορεί να ελπίζει σε κάτι περισσότερο, από την εξασφάλιση της παραμονής της.

Η δεύτερη επιλογή αφορά την αναμέτρηση ανάμεσα στην Μπρέντφορντ και την Λιντς. Οι γηπεδούχοι παίζουν πολύ επιθετικά σε όλα τα παιχνίδια τους και δεν είναι τυχαίο ότι έχουν σκοράρει ήδη και στα πέντε ματς που έχουν δώσει στο πρωτάθλημα. Η Λιντς είναι επίσης ομάδα με επιθετική φιλοσοφία και για τον λόγο αυτόν δεν μπορεί να κρατήσει εύκολα το μηδέν στην εστία της. Ένα γρήγορο τέρμα στο ματς μπορεί να «ανοίξει» πολύ το παιχνίδι και να κριθεί σε υψηλό σκορ. Καλή περίπτωση λοιπόν το over και σε συνδυασμό με το goal, αυξάνοντας και την απόδοση.

Νιουκάστλ-Κρίσταλ Πάλας 1 (2.02)

Μπρέντφορντ-Λιντς Over+Goal (2.20)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr