Λαβράκιας

Λάθος σετ αποδόσεων στο Βερολίνο!

Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2022 - 08:14

Για την 6η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα, η Χέρτα υποδέχεται στο Βερολίνο την Λεβερκούζεν.

Λάθος σετ αποδόσεων στο Βερολίνο!

Οι γηπεδούχοι μόλις την προηγούμενη αγωνιστική πέτυχαν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα (2-0 εκτός της Αουγκσμπουργκ) και πήραν την απαραίτητη ψυχολογική τόνωση για την συνέχεια.

Στους Βερολινέζους φαίνεται να γίνεται καλή δουλειά και αυτό πιθανόν να αρχίσει να αποδίδει από τώρα, καθώς και στο προηγούμενο εντός έδρας ματς με την Ντόρτμουντ δεν είχε κακή εικόνα.

Από την άλλη πλευρά, η Λεβερκούζεν έχει τέσσερις ήττες στις πέντε πρώτες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα ενώ ηττήθηκε μεσοβδόμαδα και στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, με 1-0 εκτός από την Κλαμπ Μπριζ.

Θεωρείται το χειρότερο ξεκίνημα που θα μπορούσε να κάνει τα τελευταία χρόνια και σε καμιά περίπτωση το διπλό σε τιμές κάτω του διπλασιασμού δεν είναι αντιπροσωπευτικές, παρά το γεγονός ότι έχει πιο ποιοτικό ρόστερ.

Η στήλη λοιπόν είναι διατεθειμένη να ρισκάρει στον άσο της Χέρτα σε αποδόσεις που αγγίζουν το 3,50. Για κάποιον που δεν θέλει να ρισκάρει πολύ, παίζεται άνετα και η διπλή ευκαιρία του 1Χ (κοντά στο 1,85).

Χέρτα-Λεβερκούζεν 1 (2.55)

Χέρτα-Λεβερκούζεν 1Χ ΔΕ (1.87)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr