Λαβράκιας

Τα δίνει όλα η Χέλσινγκφορς

Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2022 - 08:10

Για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου στην Φινλανδία, η Χέλσινγκφορς υποδέχεται την Ούλου.

Τα δίνει όλα η Χέλσινγκφορς

Οι γηπεδούχοι είναι με μια νίκη μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα και θέλουν πριν μπουν στην διαδικασία των πλέι-αουτ να συγκεντρώσουν λίγους βαθμούς ακόμα για να παλέψουν για την σωτηρία (αν και είναι εξαιρετικά δύσκολη).

Παρά την άφιξη σχεδόν στην αρχή της σεζόν του Μίξου Πατελάινεν, η Χέλσινγκφορς δεν κατάφερε να δείξει ιδιαίτερη βελτίωση και τώρα σε κάθε παιχνίδι είναι με την πλάτη στον τοίχο.

Στην Ούλου υπάρχει απογοήτευση καθώς το τελευταίο διάστημα έδειξε ντεφορμέ, έχει έξι διαδοχικά παιχνίδια χωρίς νίκη και δεν πρόλαβε την εξάδα. Καλείται πλέον να αγωνιστεί στα πλέι-αουτ και από την στιγμή που έχει διαφορά ασφαλείας από τις τελευταίες θέσεις είναι λογικό να παρουσιαστεί πιο χαλαρή στην συνέχεια, πόσο μάλλον τώρα για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου.

Με τα δεδομένα αυτά, η Χέλσινγκφορς είναι αυτή που «καίγεται» άμεσα για βαθμούς και ο άσος σε τιμές αουτσάϊντερ κοντά στον τριπλασιασμό, αξίζει το ρίσκο.

Χέλσινγκφορς-Ούλου 1 (2.90)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr