Λαβράκιας

«Μοιρασιά» για Λούγκο και Οβιέδο

Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2022 - 08:14

Για την δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, η Λούγκο φιλοξενεί την Οβιέδο σε μια αναμέτρηση που έχει αρκετό ενδιαφέρον στοιχηματικά.

«Μοιρασιά» για Λούγκο και Οβιέδο

Η Λούγκο προέρχεται από δυο σερί ήττες, με τα πρώτα δείγματα να αποδεικνύουν ότι έχει σοβαρό πρόβλημα στα μετόπισθεν και δύσκολα μπορεί να κρατήσει ανέπαφη την εστία της.

Παράλληλα για το σημερινό παιχνίδι έχει να αντιμετωπίσει και σημαντικά προβλήματα απουσιών. Από την άλλη πάντως, είναι ομάδα που παίζει επιθετικά, δημιουργεί φάσεις και βρίσκει πιο εύκολα τον δρόμο προς τα δίχτυα σε σχέση με την Οβιέδο.

Η τελευταία, είναι ομάδα (όπως έχει δείξει μέχρι στιγμής) που στηρίζεται αποκλειστικά στην ανασταλτική της λειτουργία. Όλα τα παιχνίδια που έχει δώσει ως τώρα έληξαν με under και ειδικά εκτός δεν πρόκειται να ανοιχτεί.

Και οι δυο πλευρές δεν έχουν κάνει το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα και κάθε βαθμός είναι σημαντικός για την συνέχεια, με πρωταρχικό στόχο να μην μπουν σε περιπέτειες με τον υποβιβασμό.

Έτσι λοιπόν η ισοπαλία πιθανόν να μην «χαλάσει» καμιά από τις δυο, με τις τιμές στο συγκεκριμένο σημείο να κυμαίνονται κοντά στον τριπλασιασμό.

Λούγκο-Οβιέδο Χ (3.00)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr