Λαβράκιας

«Καίγεται» η Λάχτι

Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022 - 08:14

Για το πρωτάθλημα της Φινλανδίας, η Λάχτι υποδέχεται την Βάασα σε μια αναμέτρηση για τα πλέι-άουτ, με τους γηπεδούχους να «καίγονται» για βαθμούς.

«Καίγεται» η Λάχτι

Οι γηπεδούχοι είναι με την πλάτη στον τοίχο καθώς παραμένουν στην προτελευταία θέση και θέλουν να αποφύγουν την διαδικασία για τα μπαράζ ανόδου-υποβιβασμού.

Πλέον δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες γκέλες, μετρώντας ήδη τέσσερα ματς χωρίς νίκη και σίγουρα ζητούμενο είναι η εκμετάλλευση της έδρας για να παλέψει για τον στόχο της.

Η Βάασα είναι σίγουρα πιο χαλαρή έχοντας μια καλή διαφορά ασφαλείας αλλά επιθετικά είναι άκρως επικίνδυνη. Αυτό βέβαια συνεπάγεται ότι και αμυντικά έχει πολλά κενά, ειδικά εκτός έδρας όπου δύσκολα κρατάει το μηδέν παθητικό.

Με βάση τις αποδόσεις, η Βάασα δίκαια δίνεται σε τιμές φαβορί αλλά δεν θα έπρεπε να υπάρχει μεγάλη διαφορά με αυτές της Λάχτι. Από την στιγμή λοιπόν που ο άσος είναι σε αποδόσεις που ξεπερνούν τον τριπλασιασμό, αξίζει το ρίσκο σε μονό αποδεκτό.

Λάχτι-Βάασα 1 (3.15)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr