Λαβράκιας

Με Νταντί και Κουίνς Παρκ

Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2022 - 08:14

Στα μονοπάτια της Τσάμπιονσιπ Σκωτίας θα βαδίζει η στήλη για σήμερα, με δυο επιλογές που βρίσκονται σε αξιόλογες τιμές.

Με Νταντί και Κουίνς Παρκ

Στην Τσάμπιονσιπ Σκωτίας, θα σταθώ στην αναμέτρηση της Χάμιλτον με την Νταντί. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από ήττα εκτός… προγράμματος (2-3 εντός από την Ινβερνές) και θέλουν να ρεφάρουν άμεσα, για να μην μεγαλώσει η απόσταση από την κορυφή και την απευθείας άνοδο. Δεν είναι κρυφό ότι η Νταντί θεωρείται φαβορί για άνοδο, έχοντας για τα δεδομένα της κατηγορίας εξαιρετικό ρόστερ και μεγάλο μπάτζετ. Η Χάμιλτον βγάζει μαχητικότητα αλλά σίγουρα έχει αρκετές ελλείψεις κυρίως μεσοεπιθετικά και το διπλό στις τιμές που προσφέρεται είναι άκρως ικανοποιητικό.

Από το ίδιο πρωτάθλημα θα κρατήσω και τον άσο της Κουίνς Παρκ κόντρα στην Ρέιθ Ρόβερς. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε καλή κατάσταση με τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία παιχνίδια και δείχνουν ικανοί φέτος να διεκδικήσουν με αξιώσεις ακόμα και την κορυφή. Η Ρέιθ μπορεί να επέστρεψε στις νίκες αλλά δεν έπεισε με την εικόνα της, εκμεταλλευόμενη περισσότερο τα λάθη του αντιπάλου. Οι φιλοξενούμενοι δυσκολεύονται πολύ στην δημιουργία φάσεων και το σκοράρισμα ειδικά εκτός έδρας και σαφέστατα θα έχουν δύσκολο έργο.

Χάμιλτον-Νταντί 2 (2.02)

Κουίνς Παρκ-Ρέιθ Ρόβερς 1 (2.45)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr