Λαβράκιας

Η… σφήνα της Σερβέτ!

Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2022 - 08:10

Για το πρωτάθλημα της Ελβετίας, η Σερβέτ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Λουγκάνο, σε μια αναμέτρηση που οι αποδόσεις θα μπορούσαν να είναι πιο μοιρασμένες.

Η… σφήνα της Σερβέτ!

Οι γηπεδούχοι παρουσιάζουν μεγάλη αστάθεια στην απόδοση τους από την αρχή της σεζόν και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι στα επτά τελευταία παιχνίδια πηγαίνει από νίκη σε ήττα και το αντίστροφο.

Σίγουρα χρίζουν βελτίωσης πολλοί τομείς για την ομάδα του Ματίας Κρόκι-Τόρτι ώστε να μπορέσει να ανέβει στην βαθμολογία και να κυνηγήσει το κάτι παραπάνω (πέρσι τερμάτισε 4η ενώ κατέκτησε και το κύπελλο).

Αντίθετα, η Σερβέτ πραγματοποιεί αξιόλογη πορεία ως τώρα, προέρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες και δείχνει ικανή να μπει σφήνα στα φαβορί ακόμα και για την διεκδίκηση του τίτλου.

Ο τεχνικός, Άλαν Γκέιγκερ κρατάει χαμηλούς τόνους για την συνέχεια αλλά το διπλό προκαλεί από την στιγμή που είναι σε τιμές αουτσάϊντερ.

Λουγκάνο-Σερβέτ 2 (2.72)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr