Λαβράκιας

Πολλά γκολ και θέαμα!

Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2022 - 08:14

Για το πρωτάθλημα της μεγάλης κατηγορίας στην Φινλανδία, διεξάγεται η αναμέτρηση ανάμεσα στην Βάασα και την Ούλου.

Πολλά γκολ και θέαμα!

Προτελευταία αγωνιστική για τα πλέι-άουτ και οι δυο ομάδες έχουν «καθαρίσει» από νωρίς την υπόθεση παραμονής στην κατηγορία.

Σε καλή κατάσταση και οι δυο πλευρές, με επιθετικές αρετές στο παιχνίδι τους αλλά παράλληλα και αρκετά προβλήματα στα μετόπισθεν. Πρόκειται λοιπόν για μια αναμέτρηση που καμιά από τις δυο ομάδες δεν έχει άγχος και αναμένεται να παίξουν ανοιχτά. Η Ούλου έχει εξασφαλίσει μια θέση για τα μπαράζ Ευρώπης και αυτό θέλει να πράξει και η Βάασα καθώς θεωρητικά την κυνηγάνε Μάριεχαμν και Ιλβες.

Με τα δεδομένα αυτά, το over είναι μια καλή περίπτωση για επαλήθευση, αλλά επειδή βρίσκεται σε χαμηλές τιμές, θα ανεβάσουμε το line στο 3,5 για να πάρουμε καλύτερη απόδοση.

Για κάποιον βέβαια που θέλει να ρισκάρει και παραπάνω, το over 3,5 μπορεί να συνδυαστεί παράλληλα και με το goal αφού θεωρητικά για να ξεφύγει το σκορ θα πρέπει να σκοράρουν και οι δυο.

Βάασα-Ούλου Over 3,5+Goal (2.72)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr