Λαβράκιας

Με το φορμαρισμένο Βανκούβερ

Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2022 - 08:14

Στο MLS της Αμερικής, υπάρχει η σημαντική αναμέτρηση ανάμεσα σε Μινεσότα και Βανκούβερ που μπορεί να κρίνει σε μεγάλο βαθμό ένα ακόμα εισιτήριο για τα πλέι-οφ.

Με το φορμαρισμένο Βανκούβερ

Η Μινεσότα είναι σαφέστατα σε πλεονεκτική θέση καθώς με νίκη ή ισοπαλία προκρίνεται (καθώς υπάρχει η αναμέτρηση του Σολτ Λεικ με το Πόρτλαντ την ίδια ώρα) ενώ το Βανκούβερ χρειάζεται μόνο νίκη για να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο.

Και εδώ στεκόμαστε καθώς η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δυο ομάδων δεν είναι τόσο μεγάλη, για να προβάλει τεράστιο φαβορί η Μινεσότα πόσο μάλλον από την στιγμή που το τελευταίο διάστημα δείχνει εκτός φόρμας μετρώντας έξι ματς χωρίς νίκη (με πέντε ήττες).

Αντίθετα το Βανκούβερ, την κατάλληλη στιγμή έχει βρει ρυθμό και προέρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες και μάλιστα με εξαιρετική αμυντική λειτουργία, έχοντας δεχτεί μόλις ένα τέρμα στα τελευταία 270 λεπτά.

Το διπλό από την στιγμή που προσφέρεται σε τιμές απόλυτου αουτσάϊντερ και αξίζει το 4.00 σε απόδοση, αξίζει το ρίσκο σε μονό αποδεκτό.

Μινεσότα-Βανκούβερ 2 (3.95)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr