Λαβράκιας

Ρίσκο με την Πόρτο

Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2022 - 13:50

Για τον 2ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, η Λεβερκούζεν υποδέχεται την Πόρτο σε μια κρίσιμη αναμέτρηση αναφορικά με την πρόκριση.

Ρίσκο με την Πόρτο

Την προηγούμενη εβδομάδα στην Πορτογαλία, η Πόρτο επικράτησε με 2-0 και πλέον η δεύτερη θέση είναι ανοιχτή, με την Κλαμπ Μπριζ να έχει κάνει ήδη την έκπληξη, να μετράει τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς και να έχει πάρει προβάδισμα.

Η Λεβερκούζεν μπήκε ουσιαστικά σε νέα εποχή, καθώς ο Τζεράρντ Σεοάνε αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία και στην θέση του, ήρθε ο Τσάμπι Αλόνσο. Σίγουρα η προσωπικότητα του μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο την εικόνα της, αλλά παράλληλα απαιτείται και χρόνος για να περάσει τα «θέλω» του.

Η Πόρτο είναι ένα ομοιογενές σύνολο, με μεγάλη εμπειρία από τέτοια παιχνίδια και σίγουρα οι αποδόσεις που δίνονται στο διπλό, σαν αουτσάϊντερ μάλλον την αδικούν.

Δύσκολα η Πόρτο θα παίξει ανοιχτά, θα κυνηγήσει την κόντρα αφού η Λεβερκούζεν θα αφήσει χώρους και το διπλό σε μονό αποδεκτό με τιμές άνω του τριπλασιασμού, αξίζει το ρίσκο.

Λεβερκούζεν-Πόρτο 2 (3.05)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr