Λαβράκιας

Λουκέρνη σε τιμές αουτσάϊντερ!

Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2022 - 08:10

Για το πρωτάθλημα της Ελβετίας, η Σιόν φιλοξενεί την Λουκέρνη σε μια αναμέτρηση όπου όλα φαντάζουν «ανοιχτά».

Λουκέρνη σε τιμές αουτσάϊντερ!

Οι γηπεδούχοι σίγουρα πραγματοποιούν καλύτερη πορεία από τις δυο προηγούμενες σεζόν αλλά σε καμιά περίπτωση δεν είναι υπόδειγμα σταθερότητας. Η άφιξη του Μπαλοτέλι περισσότερο «μπέρδεψε» την χημεία της ομάδας, με τον τεχνικό, Πάολο Τραμεζάνι να προσπαθεί να τους έχει όλους ευχαριστημένος (και κυρίως τον ιδιόρρυθμο πρόεδρο).

Πάντως η Σιόν αμυντικά παρουσιάζει πολλά κενά και ειδικά εντός που θα επιτεθεί περισσότερο είναι δεδομένο ότι μπορεί να κινδυνέψει.

Η Λουκέρνη βρίσκεται στα χαμηλά στρώματα αλλά η απόδοση της στα περισσότερα ματς δεν αντικατοπτρίζει την καλή της εικόνα κυρίως βαθμολογικά.

Βελτιωμένη σε αρκετούς τομείς, υπάρχει εμπιστοσύνη στον τεχνικό, Μάριο Φρικ και ουσιαστικά ψάχνει ένα καλό σερί που θα την φέρει κοντά στην 4η, με στόχο να διεκδικήσει φέτος ότι περισσότερο μπορεί και τουλάχιστον να μην μπει σε περιπέτειες με τον υποβιβασμό.

Με τα δεδομένα αυτά, το διπλό στο συγκεκριμένο ματς σε τιμές αουτσάϊντερ και αξίζει το ρίσκο σε μονό αποδεκτό.

Σιόν-Λουκέρνη 2 (2.77)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr