Λαβράκιας

Ευκαιρία για την Βάασα

Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2022 - 08:14

Για το πρωτάθλημα της Φινλανδίας, έχουμε την τελευταία αγωνιστική με την Μάριεχαμν να υποδέχεται την Βάασα για τα πλέι-αουτ.

Ευκαιρία για την Βάασα

Ανάμεσα τους κρίνεται μια θέση για τα μπαράζ, αναφορικά με την διεκδίκηση του τελευταίου εισιτηρίου για το Κόνφερενς Λιγκ της επόμενης περιόδου.

Η Μάριεχαμν βρήκε ρυθμό το τελευταίο διάστημα αλλά χρειάζεται μόνο νίκη για να πετύχει τον στόχο της.

Σε εξαιρετική κατάσταση και η Βάασα, με όπλο την ευχέρεια στο σκοράρισμα και σίγουρα θα βρει διαδρόμους για την αντίπαλη εστία από την στιγμή που οι γηπεδούχοι δεν έχουν άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης.

Καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν, η Βάασα έδειξε μεγαλύτερη σταθερότητα στην απόδοση της και δεν θέλει πλέον να αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη και να διεκδικήσει μέσω των μπαράζ το τελευταίο εισιτήριο για τα προκριματικά του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ.

Σχετικά μοιρασμένο το σετ, με την Βάασα να είναι ελαφρώς αουτσάϊντερ και να αξίζει το ρίσκο στο διπλό.

Μάριεχαμν-Βάασα 2 (2.65)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr