Λαβράκιας

Λαουτάρο για σκόρερ

Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2022 - 14:30

Ο πρώτος ημιτελικός του παγκοσμίου κυπέλλου βρίσκει αντιμέτωπες την Αργεντινή με την Κροατία.

Λαουτάρο για σκόρερ

Η Αργεντινή με πάθος στο παιχνίδι της, έχει φτάσει ως εδώ και από τα μάτια των παικτών φαίνεται η «κάψα» για την κατάκτηση του τίτλου, στην τελευταία μεγάλη διοργάνωση για τον αρχηγό, Λιονέλ Μέσι.

Το τελευταίο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Λαουτάρο Μαρτίνεζ, που έστειλε την Αργεντινή στα ημιτελικά κόντρα στην Ολλανδία, πιθανόν για τον φορ της Ιντερ να ήταν σημαντικό για να πάρει την απαιτούμενη ψυχολογία για την συνέχεια.

Παίκτης που έχει ταλέντο στα τελειώματα και συγκεντρώνει πλέον αρκετές πιθανότητες να ξεκινήσει βασικός. Αν είναι στο αρχικό σχήμα, είναι πιθανό να πάρει αρκετές πάσες κυρίως από την Μέσι που παίζει λίγο πιο πίσω και να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή στο ματς, έχει αρκετά καλή τιμή.

Λαουτάρο Μαρτίνες anytime scorer 3.25

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr