Λαβράκιας

Ένα γκολ είναι αρκετό!

Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2022 - 08:10

Και φτάσαμε αισίως στον μεγάλο τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου, όπου Αργεντινή και Γαλλία διασταυρώνουν τα ξίφη τους.

Ένα γκολ είναι αρκετό!

Και οι δυο ομάδες ψάχνουν το τρίτο τρόπαιο στην ιστορία τους, με την Αργεντινή να έχει συμμετάσχει στον τελικό του 2014 στην Βραζιλία (αλλά ηττήθηκε από την Γερμανία) ενώ η Γαλλία είναι η κάτοχος από το 2018.

Η Αργεντινή μετά την ήττα στην πρεμιέρα από την Σαουδική Αραβία έχει γυρίσει τον διακόπτη, κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις και δείχνει ικανή να φτάσει στο τρόπαιο, πιθανόν στο τελευταίο ματς του Μέσι σε παγκόσμιο κύπελλο.

Στην Γαλλία υπάρχει αρκετή ανησυχία από τα πολλά κρούσματα ίωσης των παικτών και παραμένει άγνωστη η ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Ντεσάμπ (αναλόγως των απουσιών).

Τα χαφ της Αργεντινής είναι το κλειδί για τον έλεγχο του αγώνα, με τον Σκαλόνι να χρησιμοποιεί τρεις που έχουν και καλή ανασταλτική λειτουργία αλλά και ποιότητα μεσοεπιθετικά. Η Γαλλία παίζει συνήθως με δυο χαφ και τον Γκριζμάν σαν «δεκάρι».

Πρόκειται λοιπόν για μια αναμέτρηση που θα κριθεί στις λεπτομέρειες και με αυτό το σκεπτικό, θα πάμε στην νίκη της Αργεντινής με ένα γκολ, διαφορά και σε απόδοση του 4πλασιασμου.

Αργεντινή-Γαλλία

Νίκη Αργεντινής με 1 γκολ διαφορά (4.00)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr