Λαβράκιας

Στον άσο η Έουπεν

Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2023 - 08:14

Για το πρωτάθλημα Βελγίου, η Εουπεν αντιμετωπίζει εντός έδρας την Σαρλερουά.

Στον άσο η Έουπεν

Στο ίδιο μήκος κύματος βρίσκονται και οι δυο πλευρές, καθώς παρουσιάζουν μεγάλη αστάθεια στην απόδοση τους και δεν μπορούν να ελπίζουν σε κάτι περισσότερο από την παραμονή.

Η Έουπεν πάντως δείχνει στα τελευταία παιχνίδια μια βελτίωση, παραμένοντας αήττητη στα τρία πρόσφατα, με τον Εντουάρτ Στιλ να έχει βοηθήσει πολύ στην εικόνα της, από την στιγμή που ανέλαβε (στα τέλη του Νοεμβρίου).

Αντίθετα, στην Σαρλερουά παρά την αλλαγή προπονητή, συνεχίζει να μην πείθει, έχοντας μόλις μια νίκη στα επτά τελευταία παιχνίδια, με εμφανέστατο πρόβλημα στο γκολ.

Αναμέτρηση που λογικά θα κριθεί στις λεπτομέρειες και θα κοιτάξουμε προς τον άσο από την στιγμή που προσφέρεται και σε τιμές που ουσιαστικά γίνονται αουτσάϊντερ.

Εουπεν-Σαρλερουά 1 (2.62)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr