Λαβράκιας

Από ημίχρονο η Σεβίλλη

Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2023 - 14:27

Για την πριμέρα της Ισπανίας, η Σεβίλλη φιλοξενεί την Χετάφε.

Από ημίχρονο η Σεβίλλη

Οι γηπεδούχοι είναι με την πλάτη στον τοίχο καθώς μετρούν μόλις μια νίκη στα δέκα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος και δεν έχουν άλλα περιθώρια για απώλειες βαθμών, καθώς κινδυνεύουν με υποβιβασμό (ομάδα που ξεκίνησε με στόχο μια θέση για την Ευρώπη).

Tο ρόστερ για την ομάδα της Ανδαλουσίας είναι εξαιρετικό (δεν είναι τυχαίο ότι έχει τρεις Αργεντινούς που πρόσφατα κατέκτησαν το Μουντιάλ) και ζητούμενο είναι η εκμετάλλευση της έδρας.

Η Χετάφε είναι μαχητική σε όλα τα παιχνίδια αλλά σε καμιά περίπτωση δεν αποτελεί μεγαθήριο, πόσο μάλλον στις εξορμήσεις της όπου χάνει σημαντικό μέρος των δυνατοτήτων της.

Με τα δεδομένα αυτά, ο άσος έχει τον πρώτο λόγο για επιβεβαίωση και για να αυξήσουμε την απόδοση θα κυνηγήσουμε την νίκη των γηπεδούχων από το πρώτο ημίχρονο.

Σεβίλλη-Χετάφε 1/1 (2.75)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr