Λαβράκιας

Διπλό με Over η Μπεσίκτας

Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2023 - 08:14

Για το πρωτάθλημα Τουρκίας θα εστιάσουμε στην αναμέτρηση της Κόνιασπορ κόντρα στην Μπεσίκτας.

Διπλό με Over η Μπεσίκτας

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τρεις σερί ισοπαλίες, όπου σε όλες πετύχαν αρκετά γκολ αλλά παράλληλα είχαν και πολλά κενά στα μετόπισθεν (τα τελευταία αποτελέσματα είναι 2-2, 2-2, 3-3).

Δεν είναι τυχαίο επίσης το γεγονός ότι στα έξι πρόσφατα ματς στο πρωτάθλημα δέχτηκαν τουλάχιστον ένα τέρμα, δείγμα ότι αμυντικά έχει αρκετά κενά, παρότι στην αρχή της χρονιά έδειχνε πιο ισχυρή στα μετόπισθεν.

Η Μπεσίκτας έχει αρχίσει να ανεβάζει στροφές, προέρχεται από δυο σερί νίκες και ευελπιστεί σε ανάλογη συνέχεια, με στόχο να καλύψει την διαφορά, για την πρώτη τριάδα με στόχο να κερδίσει μια θέση στα κύπελλα Ευρώπης της επόμενης περιόδου.

Σαφέστατα η Μπεσίκτας διαθέτει πιο ποιοτικό ρόστερ, είναι σε άνοδο και μπορεί να περάσει νικηφόρα από την έδρα της Κόνιασπορ και αυτό να συνδυαστεί κάλλιστα με το over που εκτοξεύει την απόδοση.

Κόνιασπορ-Μπεσίκτας 2+Over (3.55)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr