Λαβράκιας

Άσος από ημίχρονο η Σεβίλλη

Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2023 - 08:10

Για την Πριμέρα της Ισπανίας, η Σεβίλλη φιλοξενεί την Κάντιθ, σε μια αναμέτρηση που είναι… εξάποντο, καθώς και οι δυο ομάδες παλεύουν για την παραμονή τους.

Άσος από ημίχρονο η Σεβίλλη

Η Σεβίλλη έχει ανεβάσει την ψυχολογία της μετά την πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου και με σύμμαχο την έδρα έχει προβάδισμα, διαθέτοντας παράλληλα και πολύ ποιοτικό ρόστερ.

Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η πορεία για την Σεβίλλη την φετινή σεζόν θα ήταν η χειρότερη των τελευταίων ετών, αφού συνήθως ξεκινάει με φιλοδοξίες για 4αδα και έχει φτάσει σε σημείο να κινδυνεύει αναφορικά με την παραμονή στην κατηγορία.

Από την άλλη πλευρά, η Κάντιθ έχει μεγάλη δυσκολία στο σκοράρισμα, ενώ εκτός έδρας χάνει σημαντικό μέρος των δυνατοτήτων της και δύσκολα μπορεί να σταθεί εμπόδιο.

Χαμηλά ο άσος, οπότε θα πάρουμε το ρίσκο με την νίκη των Σεβιγιάνων από το πρώτο ημίχρονο για να ανεβάσουμε και την απόδοση.

Σεβίλλη-Κάντιθ 1/1 (2.65)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr