Λαβράκιας

Διπλό με Over η Βασιλεία!

Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2023 - 08:14

Για την Ελβετία, η Γκρασχόπερς φιλοξενεί την Βασιλεία.

Διπλό με Over η Βασιλεία!

Οι δυο ομάδες αναμετρήθηκαν τρεις μέρες νωρίτερα για το κύπελλο, όπου η Βασιλεία πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά, επικρατώντας με 3-5 εκτός.

Σαφέστατα η Βασιλεία είναι ανώτερη ποιοτικά, αλλά πρέπει να βρει σταθερότητα στην απόδοση της, για να μπορέσει να μπει και πάλι δυνατά στην μάχη για μια θέση στην 4αδα και τα κύπελλα Ευρώπης.

Η Γκρασχόπερς έχει πολύ περιορισμένο ρόστερ, με λίγες λύσεις και δεδομένα, το πρώτο μέλημα είναι να μην μπει σε περιπέτειες με τον υποβιβασμό.

Το διπλό σε τιμές κοντά στον διπλασιασμό είναι αρκετά αξιόλογο αλλά θα ρισκάρουμε στο γεγονός ότι και πάλι το σκορ μπορεί να είναι υψηλό. Οπότε συνδυάζουμε με το over για να ανεβάσουμε την απόδοση αρκετά.

Γκρασχόπερς-Βασιλεία 2+Over (2.90)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr