Λαβράκιας

Ρίσκο με Σεραίνγκ

Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2023 - 08:14

Για το πρωτάθλημα Βελγίου, η Σεραίνγκ υποδέχεται την Βάρεγκεμ σε μια αναμέτρηση «τελικός» αναφορικά με την παραμονή στην κατηγορία.

Ρίσκο με Σεραίνγκ

Και οι δυο ομάδες βρίσκονται κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού και το μεταξύ τους παιχνίδι θεωρείται εξαιρετικά κρίσιμο αφού για τον νικητή θα αναπτερώσει ελπίδες για παραμονή ενώ στον ηττημένο θα έρθουν ακόμα περισσότερα μαύρα σύννεφα στο στρατόπεδο.

Η Βάρεγκεμ μάλιστα και την προηγούμενη αγωνιστική έδωσε σημαντικό ματς εντός με την Οστάνδη (και αυτή είναι κάτω από την ζώνη) αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει εντός έδρας, μένοντας στο 1-1, διαθέτοντας μάλιστα την δεύτερη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος.

Βέβαια και η Σεραίνγκ δεν αποτελεί κανένα μεγαθήριο αλλά ούτε και εκμεταλλεύεται με τον κατάλληλο τρόπο τον παράγοντα της έδρας, όμως με τον Άγιαξ στο τελευταίο ματς, πάλεψε παρά την ήττα.

Με τα παραπάνω δεδομένα, είναι αδικαιολόγητες οι αποδόσεις στον άσο που προσφέρεται σε τιμές αουτσάϊντερ και αξίζει το ρίσκο σε μονό αποδεκτό.

Σεραίνγκ-Ζούλτε Βάρεγκεμ 1 (3.05)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr