Λαβράκιας

Σκοράρει ο Βέρνερ

Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2023 - 14:57

Στην Γερμανία, η Λειψία υποδέχεται την Μάντσεστερ Σίτι για την πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση στην φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σκοράρει ο Βέρνερ

Οι γηπεδούχοι έχουν αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τους καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν, αλλά χαρακτηρίζονται από το επιθετικό τους ποδόσφαιρο και πολλές φορές από τον πλουραλισμό στο σκοράρισμα.

Η Σίτι βέβαια είναι μια καλοδουλεμένη μηχανή που μπορεί ανά πάσα στιγμή να δημιουργήσει φάσεις και να σκοράρει και είναι λογικά με τον τρόπο παιχνιδιού της Λειψίας, να βρει χώρους.

Πάντως για την ομάδα του Γουαρδιόλα, πολλοί παίκτες με εξαίρεση τον Χάαλαντ μπορούν να σκοράρουν και ο Νορβηγός προσφέρεται σε χαμηλή απόδοση για να βρει ένα τέρμα στο ματς.

Αντίθετα, στην Λειψία o Βέρνερ είναι παίκτης που παίζει στα πλάγια, αλλά πατάει εύκολα περιοχή και έχει καλά τελειώματα. Η απόδοση του για να σκοράρει ένα τέρμα στο ματς είναι κοντά στον τριπλασιασμό και αξίζει το ρίσκο.

Τίμο Βέρνερ anytime scorer (2.90)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr