Λαβράκιας

Ασοι από ημίχρονο!

Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2023 - 15:09

Πιτέρμπορο και Νταντί μπορούν να επιβεβαιώσουν τον τίτλο του φαβορί και μάλιστα να το πετύχουν από το πρώτο ημίχρονο.

Ασοι από ημίχρονο!

Για την Λιγκ 1 Αγγλίας, η Πιτέρμπορο φιλοξενεί την Τσάρλτον. Οι γηπεδούχοι μετά από μια αγωνιστική κοιλιά, μετρούν πλέον δυο σερί νίκες και θέλουν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί ώστε να καλύψουν την διαφορά από την εξάδα και την διεκδίκηση μιας θέσης που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου. Η Τσάρλτον δύσκολα μπορεί να ελπίζει σε κάτι περισσότερο από την παραμονή στην κατηγορία, με τις δυο ομάδες πάντως να έχουν το εύκολο γκολ αλλά κενά στα μετόπισθεν. Ο άσος λοιπόν έχει προβάδισμα και με νίκη από ημίχρονο, η απόδοση αυξάνεται αισθητά.

Για την τσάμπιονσιπ Σκωτίας, η Νταντί φιλοξενεί σε εξ΄ αναβολής αναμέτρηση στην Πάρτικ Θιστλ. Οι γηπεδούχοι μετά και την ισοπαλία με την Ινβερνές εντός, δεν έχουν άλλα περιθώρια για γκέλες ειδικά στο γήπεδο τους, αν θέλουν να παραμείνουν στο κυνήγι της κορυφής και της απευθείας ανόδου. Η Πάρτικ Θιστλ βγάζει μαχητικότητα σε κάθε παιχνίδι αλλά δύσκολα καταφέρνει να κρατάει το μηδέν πίσω. Ο άσος δεν αποτελεί καμιά στοιχηματική ευκαιρία αλλά αν ρισκάρουμε με νίκη από το πρώτο ημίχρονο, η απόδοση αυξάνεται αισθητά.

Πιτέρμπορο-Τσάρλτον 1/1 (2.70)

Νταντί-Πάρτικ Θιστλ 1/1 (2.60)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr