Λαβράκιας

Δυάδα από… ημίχρονο!

Σάββατο, 4 Μαρτίου 2023 - 08:14

Η Ουνιόν βερολίνου δείχνει ικανή για το κάτι παραπάνω φέτος και στην αήττητο ως τώρα έδρα της, έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στην Κολωνία.

Δυάδα από… ημίχρονο!

Για την Μπουντεσλίγκα της Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου φιλοξενεί την Κολωνία. Σε εξαιρετική κατάσταση η Ουνιόν που δείχνει ικανή να διεκδικήσει ακόμα και τον τίτλο. Στην έδρα της παρουσιάζεται πολύ δυνατή, διατηρώντας το αήττητο ενώ από την άλλη η Κολωνία δύσκολα μπορεί να ελπίζει σε κάτι περισσότερο από την παραμονή στην κατηγορία. Μάλιστα εκτός έδρας υστερεί σημαντικά έχοντας μόλις μια νίκη σε 11 εξορμήσεις.

Για το πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ Σκωτίας, η Ειρ υποδέχεται την Ινβερνές. Η Ειρ έχασε την ευκαιρία να κερδίσει την Ρέιθ αλλά αστόχησε σε πέναλτι και πλέον μετά από τρία διαδοχικά ματς χωρίς νίκη, ψάχνει το τρίποντο που θα την βάλει και πάλι στο κόλπο για την διεκδίκηση της κορυφής και την απευθείας άνοδο. Η Ινβερνές δεν είναι ομάδα που μπορεί να αποτελέσει φόβητρο, με περιορισμένες δυνατότητες και ουσιαστικά πρώτο στόχο να μην εμπλακεί σε περιπέτειες αναφορικά με τον υποβιβασμό.

Ουνιόν Βερολίνου-Κολωνία 1/1 (3.00)

Ειρ-Ινβερνές 1/1 (2.85)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr