Λαβράκιας

Το παίρνει πάνω του ο Μπαπέ!

Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2023 - 08:10

Στο «Αλιάνζ Αρίνα», η Μπάγερν υποδέχεται την Παρί Σ.Ζ. στον επαναληπτικό αγώνα της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το παίρνει πάνω του ο Μπαπέ!

Η Μπάγερν μετά την νίκη με 1-0 μέσα στο Παρίσι έχει σίγουρα το προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά, αλλά η Παρί δεν είναι διατεθειμένη να πέσει αμαχητί. Παρά την απουσία του Νεϊμάρ (που πιθανόν χάνει το υπόλοιπο της σεζόν), υπάρχουν παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά.

Μια τέτοια περίπτωση είναι ο Κίλιαν Μπαπέ που είναι σε εξαιρετική κατάσταση, έχει σημειώσει ήδη 26 τέρματα στο εγχώριο πρωτάθλημα της Γαλλίας αλλά και στο Τσάμπιονς Λιγκ (συνολικά) ενώ τις δυο τελευταίες φορές που έπαιξε στο Μόναχο κόντρα στην Μπάγερν είχε πετύχει τρία γκολ.

Η Μπάγερν δεν είναι ομάδα που αρέσκεται σε «κλειστό» παιχνίδι, έχει την κατοχή της μπάλας και ψάχνει το γκολ και αυτό πολλές φορές μπορεί να είναι καλό για την Παρί που μπορεί να βγάλει αντεπιθέσεις.

Η μπάλα μπροστά λοιπόν και άντε πιάστε τον Μπαπέ. Η απόδοση του Γάλλου διεθνή φορ να σκοράρει ένα τέρμα στο ματς είναι σε χαμηλά επίπεδα, αλλά επειδή είναι πιθανόν το σκορ να πάει ψηλά (over 3,5 μια καλή περίπτωση για ποντάρισμα), θα πάρουμε το ρίσκο για δυο τουλάχιστον γκολ του Μπαπέ σε απόδοση που ξεπερνάει το 6.00.

Μπάγερν-Παρί Σ.Ζ Μπαπέ 2+ γκολ (6.25)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr