Λαβράκιας

Διπλό για Ζυρίχη

Σάββατο, 11 Μαρτίου 2023 - 08:14

Για το πρωτάθλημα Ελβετίας, η Λουγκάνο υποδέχεται την Ζυρίχη.

Διπλό για Ζυρίχη

Οι γηπεδούχοι δεν είναι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση καθώς τους λείπουν οι νίκες, αφού με το σερί ισοπαλιών (τέσσερις στον αριθμό) δεν παίρνουν τους απαραίτητους βαθμούς για να μπορέσουν αναρριχηθούν στην βαθμολογία και να διεκδικήσουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω της τετράδας.

Η Ζυρίχη, με τον Δανό Μπο Χένρικσεν στον πάγκο, έχει δείξει μεγάλα σημάδια βελτίωσης στην αγωνιστική της εικόνα, κάτι που ήταν επακόλουθο να γίνει (μιλάμε για την περσινή πρωταθλήτρια) και ήδη διατηρεί αήττητο οχτώ αγώνων. Οι πρόσφατες ισοπαλίες κόντρα στις δυο πρωτοπόρες, Σερβέτ και Γιουνγκ Μποις αποδεικνύουν την ποιότητα της.

Με τα δεδομένα αυτά, το διπλό σε τιμές αουτσάϊντερ, αξίζει το ρίσκο για ποντάρισμα ενώ για να αυξηθεί η απόδοση μπορεί να συνδυαστεί κάλλιστα και με το over 1,5 που ξεπερνάει τον τριπλασιασμό.

Λουγκάνο-Ζυρίχη 2+Over 1,5 (3.10)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr