Λαβράκιας

Για την πρόκριση η Ουνιόν Βερολίνου

Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2023 - 08:10

Για το Γιουρόπα Λιγκ, η Γκιλουάζ υποδέχεται στο Βέλγιο την Ουνιόν Βερολίνου.

Για την πρόκριση η Ουνιόν Βερολίνου

Μετά το 3-3 στην Γερμανία, η υπόθεση πρόκριση είναι ανοιχτή (δεν ισχύουν τα εκτός έδρας), σε μια αναμέτρηση που μπορεί να υποσχεθεί και πάλι αρκετά γκολ και θέαμα.

Η Γκιλουάζ έδειξε πολύ καλά στοιχεία στο πρώτο ματς αλλά σίγουρα ήταν εκτός έδρας και δεν είχε το άγχος του φαβορί, ενώ ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ.

Η Ουνιόν Βερολίνου σαφέστατα διαθέτει πιο ποιοτικό ρόστερ ενώ και η πορεία της στην Μπουντεσλίγκα, «μαρτυράει» τις πολλές δυνατότητες που έχει σαν σύνολο.

Στο συγκεκριμένο ματς, η ομάδα από το Βερολίνο, αν μπει πιο συγκεντρωμένη μπορεί να βάλει δύσκολα στους γηπεδούχους, πόσο μάλλον αν μπει και μπροστά στο σκορ, κάτι που σημαίνει ότι θα ανοίξει το ματς και οι φιλοξενούμενοι θα βρουν και περισσότερους χώρους.

Το διπλό είναι σε τιμές φαβορί αλλά σε συνδυασμό με το Over, η απόδοση εκτοξεύεται και αξίζει το ρίσκο.

Ουνιόν Σ. Γκιλουάζ-Ουνιόν Βερολίνου 2+Over (3.70)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr