Λαβράκιας

Διπλό με over για Λιλ!

Σάββατο, 18 Μαρτίου 2023 - 08:14

Για το Σαμπιονά της Γαλλίας, η Λιλ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Τουλούζ.

Διπλό με over για Λιλ!

Οι γηπεδούχοι μετά από τρεις σερί ήττες, επέστρεψαν στις νίκες με το 0-2 εκτός επί της Ανζέ αλλά δύσκολα πλέον μπορούν να κοιτάξουν για το κάτι παραπάνω, πλην της άνετης παραμονής και μια θέση στην πρώτη δεκάδα.

Μεγάλο μειονέκτημα το γεγονός ότι η Τουλούζ πολύ σπάνια καταφέρνει να κρατήσει το μηδέν στην εστία και δεν είναι τυχαίο ότι στα δέκα τελευταία ματς πρωταθλήματος έχει δεχτεί σε όλα, τουλάχιστον από ένα τέρμα.

Από την άλλη, η Λιλ μετράει δυο σερί ισοπαλίες και ουσιαστικά ψάχνει την επιστροφή στις νίκες για να διατηρηθεί σε τροχιά πεντάδας και εξόδου στα κύπελλα Ευρώπης της επόμενης περιόδου.

Ανώτερη η Λιλ και το διπλό σε αποδόσεις πάνω από τον διπλασιασμό, αξίζουν το ποντάρισμα αλλά για να αυξήσουμε την απόδοση μπορεί να συνδυαστεί κάλλιστα και με το over.

Τουλούζ-Λιλ 2+Over (2.95)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr