Λαβράκιας

Δυάδα από την Σκωτία

Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023 - 14:23

Μπορεί το ενδιαφέρον να είναι στην πρώτη αγωνιστική των προκριματικών του Euro αλλά ευκαιρίες υπάρχουν και αλλού, όπως τα πρωταθλήματα της Σκωτίας.

Δυάδα από την Σκωτία

Για την Τσάμπιονσιπ Σκωτίας, η Κουίνς Παρκ φιλοξενεί την Αρμπρόουθ. Οι γηπεδούχοι παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας, διατηρούν ένα καλό αήττητο σερί και σίγουρα θέλουν να το διευρύνουν ώστε να κρατηθούν εκεί με στόχο την απευθείας άνοδο στα σαλόνια της Πρέμιερ. Η Αρμπρόουθ παλεύει για την παραμονή στην κατηγορία και σίγουρα «καίγεται» για βαθμούς αλλά το γεγονός ότι μετράει σερί ισοπαλιών (τέσσερις διαδοχικές) δεν βοηθάει προς αυτήν την κατεύθυνση, με εμφανέστατο πρόβλημα κυρίως στο εύκολο γκολ. Ο άσος είναι σε πολύ ικανοποιητικές τιμές με βάση την πορεία των ομάδων.

Στην Λιγκ 1 Σκωτίας, η Φόλκερκ υποδέχεται την Κέλτι Χαρτς. Αντίδραση ψάχνει η Φόλκερκ μετά τις δυο σερί ήττες στο πρωτάθλημα, με στόχο να διατηρήσει ζωντανές όποιες ελπίδες έχει για την πρώτη θέση. Η εκμετάλλευση της έδρας λοιπόν είναι άκρως σημαντική, πόσο μάλλον κόντρα σε έναν αντίπαλο όπως η Κέλτι που ουσιαστικά είναι αδιάφορη βαθμολογικά, έχοντας «χτίσει» σημαντική διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη. Ο άσος είναι σε χαμηλά επίπεδα αλλά κάλλιστα μπορεί να συνδυαστεί με το Over αυξάνοντας κατακόρυφα την τιμή.

Κουίνς Παρκ-Αρμπρόουθ 1 (1.78)

Φόλκερκ-Κέλτι Χαρτς 1+Over (2.12)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr