Λαβράκιας

Είναι δυνατό και αξίζει το διπλό με under της Ρεν στην Γαλλία

Κυριακή, 23 Απριλίου 2023 - 08:14

Για το Σαμπιονά της Γαλλίας, η Μονπελιέ φιλοξενεί την Ρεν.

Είναι δυνατό και αξίζει το διπλό με under της Ρεν στην Γαλλία

Αντίθετες πορείες για τις δυο ομάδες, με την Μονπελιέ να μην μπορεί να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από την παραμονή της, ενώ προέρχονται από τρία σερί ματς χωρίς νίκη.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Ρεν από την άλλη πλευρά επέστρεψε στις νίκες με το 3-0 εντός επί της Ρεμς και ψάχνει ένα νικηφόρο σερί για να κρατηθεί γερά στο κόλπο της εξόδου στα ευρωπαϊκά κύπελλα (υπολείπεται δυο βαθμούς από την 5η θέση). Μεγάλο όπλο η καλή αμυντική λειτουργία ενώ το τελευταίο διάστημα σκοράρει εύκολα.

Σε πολύ καλές τιμές το διπλό αλλά επειδή μας αρέσει να ρισκάρουμε περισσότερο, μπορούμε να συνδυάσουμε το συγκεκριμένο σημείο με το under 3,5 για να ανεβάσουμε αρκετά την απόδοση που αγγίζει τον τριπλασιασμό.

Μονπελιέ-Ρεν 2+under 3,5 (2.95)

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Για όσους θέλουν πιο πολλά!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr