Λαβράκιας

Η Μπόχουμ μπορεί να κάνει το μπαμ στην έδρα της Γκλάντμπαχ!

Σάββατο, 6 Μαΐου 2023 - 08:10

Για την 31η αγωνιστική στην Μπουντεσλίγκα, η Γκλάντμπαχ υποδέχεται την Μπόχουμ.

Η Μπόχουμ μπορεί να κάνει το μπαμ στην έδρα της Γκλάντμπαχ!

Οι γηπεδούχοι δεν είναι και στην καλύτερη δυνατή τους κατάσταση, μετρώντας μόλις μια νίκη στα έξι τελευταία ματς πρωταθλήματος, έχοντας παράλληλα σημαντικό θέμα στο εύκολο γκολ (έχουν σκοράρει μόλις 6 σε αυτό το διάστημα αγώνων).

Τουλάχιστον δεν κινδυνεύουν, έχοντας δημιουργήσει μεγάλη απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ δύσκολα μπορούν να διεκδικήσουν το κάτι παραπάνω με αυτήν την εικόνα που παρουσιάζουν.

Από την άλλη πλευρά, η Μπόχουμ δίνει μεγάλη μάχη για την αποφυγή της ζώνης του υποβιβασμού. Κόντρα στην Ντόρτμουντ έβγαλε σκληράδα και κατάφερε να πάρει ισοπαλία εντός (1-1) και θέλει να συνεχίσει έτσι (και ακόμα καλύτερα).

Πετυχαίνει την Γκλάντμπαχ σε μια στιγμή που είναι ευνοϊκή για την Μπόχουμ και το διπλό σε τιμές που ξεπερνούν το 3,50 αξίζει το ρίσκο σε μονό αποδεκτό, έχοντας και το κίνητρο με το μέρος της.

Γκλάντμπαχ-Μπόχουμ 2 (3.60)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr