Λαβράκιας

Πολλά γκολ στο Μιλάνο

Τρίτη, 16 Μαΐου 2023 - 08:14

Στον πρώτο χρονικά επαναληπτικό ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, υπάρχει το ντέρμπι του Μιλάνου ανάμεσα στην Ιντερ και την Μίλαν.

Πολλά γκολ στο Μιλάνο

Μετά την νίκη της Ιντερ με 2-0 στο πρώτο ματς, οι «ροσονέρι» είναι υποχρεωμένοι να παίξουν ανοιχτά και να ψάξουν ένα γκολ που θα τους αναπτερώσεις τις ελπίδες για πρόκριση.

Φυσικά η Ιντερ θα βρει αρκετούς χώρους για αντεπιθέσεις, δείχνοντας παράλληλα το τελευταίο διάστημα σε εξαιρετική κατάσταση.

Διπλή Προσφορά* δωρεάν για όλους χωρίς κατάθεση από το Pamestoixima.gr!

Η Μίλαν προβληματίζει μετά και την ήττα από την Σπέτσια στο Καμπιονάτο, το κλίμα χάλασε και ακούγονται και ονόματα για τον πάγκο, έχασε έδαφος και για την 4αδα αλλά θα πρέπει να παλέψει για την πρόκριση.

Από την στιγμή που η Μίλαν είναι αναγκασμένη να παίξει επιθετικά, έχει την ποιότητα για να σκοράρει, αλλά παράλληλα θα έχει και κενά στα μετόπισθεν.

Σε αρκετά καλές τιμές το Over που σε συνδυασμό με το αμφίσκορο, αποδίδουν μια απόδοση κοντά στο 2.5.

Από εκεί και πέρα για κάποιο fun bet, αν τελικά επιβεβαιώθηκε και παίξει ο Λεάο για την Μίλαν, είναι ο παίκτης που μπορεί να κάνει την διαφορά στην επίθεση της και να σκοράρει ένα τέρμα στο ματς, βρίσκεται σε τιμές άνω του τριπλασιασμού.

Ιντερ-Μίλαν Goal+Over (2.50)

Anytime scorer: Λεάο (3.50)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr