Λαβράκιας

Λιντς για… σωτηρία με βασικό όπλο το σκοράρισμα!

Κυριακή, 21 Μαΐου 2023 - 08:10

Για την Πρέμιερ Λιγκ, η Γουέστ Χαμ υποδέχεται την Λιντς.

Λιντς για… σωτηρία με βασικό όπλο το σκοράρισμα!

Τα «σφυριά» δεν έχουν πραγματοποιήσει καλή σεζόν, αλλά σε μεγάλο βαθμό έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους (θα πρέπει να χάσουν και τα δυο ματς που απομένουν και η τωρινή τους αντίπαλος, η Λιντς να καλύψει και την διαφορά τερμάτων ενώ εμπλέκονται και Εβερτον, Νότιγχαμ).

Διπλή προσφορά* δωρεάν για όλους στο Pamestoixima.gr!

Παράλληλα η Γουέστ Χαμ θα έχει και την κούραση από τον επαναληπτικό ημιτελικό του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ κόντρα στην Αλκμαάρ εκτός όπου κέρδισε για δεύτερη φορά (0-1) και το μυαλό όλων είναι πλέον στον τελικό κόντρα στην Φιορεντίνα.

Η Λιντς από την άλλη, μετά την ισοπαλία με την Νιουκάστλ θέλει να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα για την σωτηρία και έχει κίνητρο, με βασικό όπλο το σκοράρισμα, παίζοντας συνήθως επιθετικά (και αυτό πολλές φορές βέβαια της έχει κοστίσει βαθμούς).

Σίγουρα πρόκειται για δύσκολη αναμέτρηση αλλά με τα παραπάνω δεδομένα, το διπλό σε τιμές αουτσάϊντερ αξίζει το ρίσκο.

Γουέστ Χαμ-Λιντς 2 (2.85)

Αποκλειστική προσφορά* χωρίς κατάθεση απο τη Novibet και το www.tostoixima.gr

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr