Λαβράκιας

Ρόμα σε παράταση ή πέναλτι!

Τετάρτη, 31 Μαΐου 2023 - 08:14

Στην Βουδαπέστη της Ουγγαρίας, Σεβίλλη και Ρόμα ερίζουν στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ για την κατάκτηση του τροπαίου.

Ρόμα σε παράταση ή πέναλτι!

Με μεγάλη παράδοση η ομάδα της Ανδαλουσίας στις κατακτήσεις του συγκεκριμένου τροπαίου αλλά σίγουρα φέτος δεν έχει παρουσιάσει την ίδια εικόνα με τα προηγούμενα χρόνια, έχοντας πολλές αδυναμίες και σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της, κάτι που φαίνεται και από την πορεία της στο πρωτάθλημα.

Η Ρόμα από την άλλη, μπορεί να μην ενθουσιάζει με το ποδόσφαιρο που παίζει, αλλά με τον Μουρίνιο στον πάγκο, μπορεί να διαχειριστεί καλύτερα από τον καθένα τέτοια παιχνίδια.

Καμιά από τις δυο πλευρές, δεν θα κινδυνέψει εξ’ αρχής να δεχτεί τέρμα και να κυνηγάει το σκορ, κάτι που μπορεί να σημαίνει ότι το παιχνίδι θα κριθεί σε χαμηλό σκορ.

Με τα δεδομένα αυτά, είναι αρκετά πιθανό η κατάκτηση του τροπαίου να κριθεί μετά το 90λεπτο και με το σκεπτικό αυτό, θα κοιτάξουμε προς τους Ρωμαίους για να πάρουν τον τίτλο στην παράταση ή την διαδικασία των πέναλτι, με τις αποδόσεις να είναι εξαιρετικά υψηλές.

Κατάκτηση Ρόμα στην παράταση (10.80)

Κατάκτηση Ρόμα στα πέναλτι (9.25)

Οι προσφορές δεν σταματούν ποτέ στο Pamestoixima.gr

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr