Λαβράκιας

Με άσους στην Φινλανδία!

Σάββατο, 3 Ιουνίου 2023 - 08:10

Το πρωτάθλημα της Φινλανδίας βρίσκεται σε εξέλιξη και θα μας συντροφεύσει καθ’ όλη την διάρκεια του καλοκαιριού.

Με άσους στην Φινλανδία!

Η Ιντερ Τούρκου υποδέχεται την Χόνκα σε μια αναμέτρηση με μεγάλο ενδιαφέρον. Και οι δυο ομάδες προκρίθηκαν στους «16» του κυπέλλου, έχουν καλή ψυχολογία αλλά στο πρωτάθλημα η Χόνκα μετράει τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία.

Η Ιντερ Τούρκου επέστρεψε στις νίκες, το έμψυχο δυναμικό της είναι αρκετά ποιοτικό και το μόνο που λείπει για την ομάδα του Γιάρκο Βις είναι να βρει σταθερότητα στην απόδοση της για να καλύψει το χαμένο έδαφος. Η εκμετάλλευση της έδρας είναι κύριο μέλημα για την συνέχεια και ο άσος σε αποδόσεις που αγγίζουν το 2.50, αξίζουν το ρίσκο.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Στην δεύτερη επιλογή, η Κουόπιο υποδέχεται την Χάκα. Οι γηπεδούχοι μετά την ήττα από την πρωτοπόρο Σεϊναγιόεν, θέλουν να επιστρέψουν άμεσα στις νίκες για να μην χάσουν την επαφή με την κορυφή καθώς και φέτος ο στόχος είναι η κατάκτηση του τίτλου (που τα δυο προηγούμενα χρόνια έχασαν κυριολεκτικά την τελευταία αγωνιστική).

Η Χάκα συνεχίζει να έχει πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της, μεγάλο πρόβλημα στην άμυνα όπου σπανιώς κρατάει το μηδέν και δύσκολα θα αντέξει στην πίεση των γηπεδούχων. Ο άσος είναι σε χαμηλές τιμές αλλά με συνδυασμό με το over προσφέρει μια καλή απόδοση.

Ιντερ Τούρκου-Χόνκα 1 (2.45)

Κουόπιο-Χάκα 1+Over (2.45)

Προσφορά χωρίς κατάθεση* και στον τελικό του Champions League

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr