Λαβράκιας

Με τον Μπερνάντο Σίλβα και την Μάντσεστερ Σίτι στον τελικό της Πόλης!

Σάββατο, 10 Ιουνίου 2023 - 08:10

Στην Κωνσταντινούπολη διεξάγεται ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ, ανάμεσα στην Μάντσεστερ Σίτι και την Ιντερ.

Με τον Μπερνάντο Σίλβα και την Μάντσεστερ Σίτι στον τελικό της Πόλης!

Για αρχή, θα κοιτάξουμε τον Μπερνάντο Σίλβα της Σίτι για anytime scorer σε αποδόσεις που ξεπερνούν τον 4πλασιασμό. Σε εξαιρετική κατάσταση ο Πορτογάλος κάτι που απέδειξε και στον επαναληπτικό με την Ρεάλ στα ημιτελικά, ενώ συγκλίνει μέσα στην περιοχή και παίρνει σουτ.

Είναι παίκτης με καλό πόδι, ενώ έχει και την ατομική ενέργεια και μπορεί να βάλει δύσκολα στην άμυνα της Ιντερ.

Μια προσφορά* σε περιμένει

Σε γενικές γραμμές, η ομάδα του Γουαρδιόλα θέλει να κλείσει την χρονιά κατακτώντας το συγκεκριμένο τρόπαιο για πρώτη φορά στην ιστορία της, πετυχαίνοντας παράλληλα το τρεμπλ (ήδη πήρε πρωτάθλημα και κύπελλο στην Αγγλία).

Η Ιντερ δεν υπερασπίστηκε τον τίτλο στο καμπιονάτο, αλλά και μόνο η παρουσία της στον τελικό του Τσάμπιονς λιγκ, την καθιστά επιτυχημένη. Η Σίτι θα είναι η ομάδα που θα έχει την κατοχή της μπάλας όπως συνηθίζει και η Ιντερ θα ρίξει μεγάλο βάρος στην ανασταλτική λειτουργία ψάχνοντας αντεπιθέσεις.

Ο τρόπος παιχνιδιού των «σίτιζεν» πολλές φορές «κοιμίζει» τον αντίπαλο ενώ το κέντρο τους, διαθέτει παίκτες που ανά πάσα στιγμή μπορούν να κάνουν κάθετη πάσα για γκολ και με τον Χάαλαντ στην κορυφή, τα πράγματα μπορούν να απλοποιηθούν περισσότερο.

Προβάδισμα ξεκάθαρο στην Σίτι αλλά δύσκολα θα δούμε και μεγάλο σκορ, οπότε σε συνδυασμό με το under 3,5 έχουμε μια ικανοποιητική απόδοση.

Anytime Scorer Μπερνάντο Σίλβα (4.25)

Μαν. Σίτι-Ιντερ 1+Under 3,5 (1.80)

Προσφορά χωρίς κατάθεση* και στον τελικό του Champions League

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr