Λαβράκιας

Από ημίχρονο και με Over η Κουόπιο!

Σάββατο, 8 Ιουλίου 2023 - 08:10

Για το πρωτάθλημα της μεγάλης κατηγορίας στην Φινλανδία, η Κουόπιο υποδέχεται την Βάασα.

Από ημίχρονο και με Over η Κουόπιο!

Αντίθετες πορείες για τις δυο ομάδες, με την Κουόπιο να είναι στην κορυφή και την Βάασα στην τελευταία θέση. Οι γηπεδούχοι μετά τον αποκλεισμό στα πέναλτι στους “8” του κυπέλλου (από την Μάριεχαμν), ρίχνουν αποκλειστικά το βάρος στο πρωτάθλημα, όπου τα τελευταία χρόνια το διεκδικούν με αξιώσεις αλλά το χάνουν κυριολεκτικά την τελευταία αγωνιστική.

Η Βάασα από την άλλη, έχει πολλά θέματα να λύσει, κυρίως στον μεσοεπιθετικό τομέα, καθώς δύσκολα δημιουργεί και σκοράρει και ήδη υπάρχει μεγάλη γκρίνια στο στρατόπεδο της για την φετινή παρουσία.

Διπλή Προσφορά* δωρεάν χωρίς κατάθεση από το Pamestoixima.gr!

Δύσκολα λοιπόν θα αλλάξουν τώρα τα δεδομένα, με την Κουόπιο να μπορεί να επικρατήσει μάλιστα με ευρύ σκορ, οπότε μπορούμε να ρισκάρουμε πολύ και να πάρουμε την νίκη των γηπεδούχων από το πρώτο ημίχρονο σε συνδυασμό με το Over που ξεπερνάει κατά πολύ τον τριπλασιασμό.

Κουόπιο-Βάασα 1/1+Over (3.50)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr