Λαβράκιας

Ρίσκο με Κάζα Πία

Σάββατο, 12 Αυγούστου 2023 - 08:14

Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα Πορτογαλίας και η Φαρένσε υποδέχεται την Κάζα Πία.

Ρίσκο με Κάζα Πία

Οι γηπεδούχοι είναι νεοφώτιστοι μετά την περσινή άνοδο και σίγουρα το βασικό ζητούμενο είναι να μπορέσουν να κρατηθούν στην κατηγορία. Το μπάτζετ ήταν χαμηλό, δεν μπόρεσε να κάνει ιδιαίτερες κινήσεις ενίσχυσης, περιοριζόμενη σε ελεύθερους ενώ στερείται και εμπειρίας.

Από την άλλη πλευρά, η Κάζα Πία είναι σημαντικό ότι διατήρησε το βασικό κορμό που την κράτησε πέρσι στην μεγάλη κατηγορία και σίγουρα υπάρχει αισοδοξία και φέτος ότι μπορεί να επιτευχθεί ο ίδιος στόχος. Έγιναν δυο καλές προσθήκες που μπορούν να βοηθήσουν μεσοεπιθετικά (Βραζιλιάνοι και οι δυο) και μένει να δούμε αν μπορούν να αποδώσουν άμεσα.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Από την στιγμή λοιπόν που πρόκειται για δυο ομάδες με τον ίδιο στόχο, η Κάζα Πία έχει περισσότερες παραστάσεις και μπορεί να ξεκινήσει νικηφόρα, με την απόδοση σε τιμές αουτσάϊντερ να είναι πρόκληση.

Φαρένσε-Κάζα Πία 2 (2.90)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr