Λαβράκιας

Η ευκαιρία της Κουϊάμπα

Σάββατο, 19 Αυγούστου 2023 - 08:14

Για το πρωτάθλημα της Βραζιλίας, η Κουϊάμπα υποδέχεται την Παλμέιρας σε μια αναμέτρηση με μεγάλο ενδιαφέρον.

Η ευκαιρία της Κουϊάμπα

Ο λόγος φυσικά είναι ότι η Παλμέιρας έχει μεσοβδόμαδα την πρώτη αναμέτρηση με την Ντεπορτίβο Περέϊρα για τα προημιτελικά του Κόπα Λιμπερταδόρες και θα ρίξει εκεί το βάρος καθώς στο πρωτάθλημα έχει μείνει αρκετά πίσω από την κορυφή και την διεκδίκηση του τίτλου.

Είναι λοιπόν πολύ πιθανόν να παραταχθεί με αρκετές αλλαγές στην σύνθεση της, με τον προπονητή να ξεκουράζει πολλούς βασικούς παίκτες.

Κάθε μέρα ενισχυμένες αποδόσεις στην Betsson

Από την άλλη η Κουϊάμπα δεν έχει τέτοιου είδους υποχρεώσεις και σίγουρα θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα, για να παραμείνει στο κυνήγι της εξάδας. Η πορεία της είναι ανέλπιστη αλλά πλέον στο στρατόπεδο της, υπάρχει πίστη για κάτι καλό φέτος.

Με τα παραπάνω δεδομένα, ο άσος σε αποδόσεις αουτσάϊντερ που αγγίζουν τον τριπλασιασμό, αξίζει το ρίσκο σε μονό αποδεκτό.

Κουϊάμπα-Παλμέιρας 1 (2.90)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr