Λαβράκιας

Πρόκληση το διπλό για Μιραντές

Κυριακή, 20 Αυγούστου 2023 - 08:14

Η Μιραντές αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Σπόρτινγκ Χιχόν για την δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας.

Πρόκληση το διπλό για Μιραντές

Οι γηπεδούχοι δεν ξεκίνησαν καλά την σεζόν με την ήττα από την Βαγιαδολίδ εκτός και τα πράγματα εξ' αρχής δεν δείχνουν καλά αφού δύσκολα φαίνεται ότι θα μπορέσει να διεκδικήσει πολλά περισσότερα από πέρσι (όπου ουσιαστικά έσωσε την παρτίδα και διατηρήθηκε στην κατηγορία).

Παράλληλα για το πρώτο της παιχνίδι εντός έδρας, έχει να αντιμετωπίσει και αρκετά προβλήματα βασικών παικτών που θα επηρεάσουν τα πλάνα του προπονητή.

Από την άλλη πλευρά, η Μιραντές μπήκε εμφατικά στην σεζόν με το 4-0 εντός επί της Αλκορκόν, υπάρχει φέτος πίστη για κάτι καλό και ένα νικηφόρο σερί μπορεί να δώσει την ώθηση που χρειάζεται.

Κάθε μέρα ενισχυμένες αποδόσεις στην Betsson

Οι αποδόσεις δεν αντικατοπτρίζουν την εικόνα των δυο ομάδων, στηριζόμενες περισσότερο στο βαρύ όνομα των γηπεδούχων. Το διπλό σε αποδόσεις που ξεπερνούν το 4.00 είναι άκρως προκλητικές.

Σπόρτινγκ Χιχόν-Μιραντές 2 (4.15)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr