Λαβράκιας

Αξία στο διπλό της Γκουαρανί!

Σάββατο, 26 Αυγούστου 2023 - 08:14

Η Γκουαρανί αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Σαμπάιο Κορέα με τις αποδόσεις να μην μαρτυρούν την πραγματική δυναμική των δυο ομάδων.

Αξία στο διπλό της Γκουαρανί!

Η Σαμπάιο μετράει μόλις μια νίκη στα δέκα τελευταία παιχνίδια και σε καμιά περίπτωση δεν νιώθει πλέον άνετη αναφορικά με την παραμονή. Το άγχος αυξάνεται, με τον τεχνικό να είναι πλέον υπό πίεση και το πρόβλημα στο σκοράρισμα να είναι πολύ μεγάλο.

Από την άλλη πλευρά, έχουμε μια Γκουαρανί που επικράτησε με 3-1 της Σπορτ Ρεσίφε και έδειξε ότι δεν παρατάει τον στόχο της τετράδας, για την διεκδίκηση της ανόδου.

Σούπερ τριπλή προσφορά στο Pamestoixima.gr

Από τις καλές επιθέσεις του πρωταθλήματος στην Β' Βραζιλίας και σίγουρα οι αποδόσεις που την δίνουν καθαρό αουτσάϊντερ είναι άκρως προκλητικές. Σε μονό αποδεκτό αξίζει το ρίσκο, ξεπερνώντας κατά πολύ τον τριπλασιασμό.

Σαμπάιο-Γκουαρανί 2 (3.37)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr