Λαβράκιας

Fun Bet με Λέτσε

Κυριακή, 27 Αυγούστου 2023 - 08:14

Για την δεύτερη αγωνιστική του Καμπιονάτο, η Φιορεντίνα υποδέχεται την Λέτσε.

Fun Bet με Λέτσε

Η Φιορεντίνα ξεκίνησε με το δεξί το πρωτάθλημα αλλά πλέον σκέφτεται και την Ευρώπη αφού μετά την ήττα από την ραπίντ Βιέννης στο πρώτο ματς, την φιλοξενεί στον επαναληπτικό την άλλη εβδομάδα με στόχο να ανατρέψει το 1-0 και να πάρει την πρόκριση για τους ομίλους του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ.

Είναι πιθανόν λοιπόν να υπάρξουν και αλλαγές στην ενδεκάδα, σε αντίθεση με την Λέτσε που αναμένεται να παραταχθεί με την καλύτερη δυνατή σύνθεση, έχοντας δείξει μάλιστα στην πρεμιέρα, εξαιρετική εικόνα, επικρατώντας με 2-1 εντός τη Λάτσιο.

Σούπερ τριπλή προσφορά στο Pamestoixima.gr

Σίγουρα η Φιορεντίνα υπερέχει ποιοτικά αλλά με τα παραπάνω δεδομένα, ο άσος είναι χαμηλός. Αντίθετα, η διπλή ευκαιρία του Χ2 είναι σε καλές τιμές ενώ για κάποιον που θέλει να ρισκάρει πολύ το διπλό ξεφεύγει άνω του 5.

Φιορεντίνα-Λέτσε Χ2 (2.30)

Φιορεντίνα-Λέτσε 2 (5.75)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr