Λαβράκιας

Προκαλεί το διπλό του Μόντρεαλ

Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2023 - 08:14

Η Νιου Γιορκ Σίτι φιλοξενεί το Μόντρεαλ σε μια αναμέτρηση που οι αποδόσεις δεν μαρτυρούν την πραγματικότητα.

Προκαλεί το διπλό του Μόντρεαλ

Η Νιου Γιορκ Σίτι πραγματοποιεί πολύ άσχημη σεζόν, και δεν φαίνεται ικανή να κάνει ένα καλό σερί για να προλάβει μια θέση για τα πλέι-οφ στην Ανατολική περιφέρεια. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι μετράει μόλις μια νίκη στα 17 τελευταία ματς πρωταθλήματος.

Το κλίμα λοιπόν δεν είναι και το καλύτερο δυνατό ενώ εντός έδρας που τις προηγούμενες χρονιές ήταν παραδοσιακά δυνατή, φέτος έχει μόλις τέσσερις νίκες σε 11 παιχνίδια.

Από την άλλη πλευρά, το Μόντρεαλ μπορεί να μην είναι αχτύπητο, αλλά βγάζει μαχητικότητα και παλεύει για μια θέση στην πρώτη επτάδα της περιφέρειας, με στόχο τα πλέι-οφ.

Εκτός έδρας δυσκολεύεται περισσότερο, αλλά είναι δεδομένο ότι θα βρει αρκετούς κενούς χώρους, με την άμυνα των γηπεδούχων να έχουν πολλά κενά.

Με τα παραπάνω δεδομένα, το διπλό σε αποδόσεις που ξεπερνούν το 4.00 είναι πολύ προκλητικές, αφού υπό κανονικές προϋποθέσεις θα πρέπει να είναι πιο μοιρασμένες.

Νιου Γιορκ Σίτι-Μόντρεαλ 2 (4.35)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr