Λαβράκιας

Άλλη κλάση η Τότεναμ

Σάββατο, 2 Σεπτεμβρίου 2023 - 08:14

Για την Πρέμιερ Λιγκ, η Τότεναμ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μπέρνλι.

Άλλη κλάση η Τότεναμ

Οι “πετεινοί” με τον Ποστέκογλου στον πάγκο, έχουν ξεκινήσει πολύ καλά την σεζόν, παραμένουν αήττητοι μετά από τρεις αγωνιστικές και μάλιστα σε όλα τα ματς έχουν σκοράρει τουλάχιστον δυο τέρματα, καλύπτοντας με τον καλύτερο τρόπο την απουσία του Κέιν (που πήγε στην Μπάγερν).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Η Μπέρνλι μετράει δυο σερί ήττες και μάλιστα εντός, με εμφανέστατα προβλήματα στην άμυνα και από πολύ νωρίς δείχνει ότι είναι από τα βασικά φαβορί για υποβιβασμό.

Το διπλό δεν είναι καμιά στοιχηματική ευκαιρία σε απόδοση 1,85 αλλά σε συνδυασμό με το over αυξάνεται η απόδοση σε τιμή άκρως ικανοποιητική.

Για κάποιον που θέλει να ρισκάρει ακόμα περισσότερο, μπορεί να ανεβάσει το line ακόμα και στο 3,5.

Μπέρνλι-Τότεναμ 2+Over 2,5 (2.57)

Μπέρνλι-Τότεναμ 2+Over 3,5 (4.15)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr