Λαβράκιας

Από ημίχρονο η Αρούκα

Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2023 - 08:10

Για το πρωτάθλημα της Πορτογαλίας, η Αρούκα φιλοξενεί την Κάζα Πία.

Από ημίχρονο η Αρούκα

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ισοπαλία με την Πόρτο εκτός (1-1) έχοντας πολλά παράπονα για τον χρόνο καθυστερήσεων. Πραγματοποιούν πάντως εξαιρετικοί πορεία, είναι αήττητοι και δείχνουν φέτος ικανοί να διεκδικήσουν το κάτι παραπάνω, με την εκμετάλλευση της έδρας να είναι κλειδί για την συνέχεια.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Η Κάζα Πία δεν πείθει το τελευταίο διάστημα, έχοντας αρκετές αδυναμίες στην άμυνα, ενώ μακριά από το γήπεδο της, χάνει σημαντικό μέρος των δυνατοτήτων της.

Ο άσος σε αποδόσεις που ξεπερνούν τον διπλασιασμό έχει βάση για ποντάρισμα ενώ για κάποιον που θέλει να ρισκάρει περισσότερο, η νίκη των γηπεδούχων από το πρώτο ημίχρονο αγγίζει το 3,50.

Αρούκα-Κάζα Πία 1/1 (3.40)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr