Λαβράκιας

Ανώτερη η Γκιμαράες κόντρα στην Κάζα Πια!

Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023 - 08:14

Για το πρωτάθλημα της Πορτογαλίας, η Κάζα Πία υποδέχεται την Γκιμαράες.

Ανώτερη η Γκιμαράες κόντρα στην Κάζα Πια!

Η Κάζα Πία προέρχεται από νίκη εκτός αλλά χωρίς να πείσει ιδιαίτερα με την απόδοση της. Πολλά σκαμπανεβάσματα για την ομάδα του Μαρτίνς που έχει ταβάνι στις δυνατότητες της και βασικό μέλημα είναι πρωτίστως να μην μπλέξει σε περιπέτειες αναφορικά με την παραμονή.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Αντίθετα, η Γκιμαράες με εξαίρεση την πρώτη τετράδα των φαβορί (Μπενφίκα, Πόρτο, Σπόρτινγκ, Μπράγκα) διαθέτει μεγάλο μπάτζετ για την κατηγορία (μαζί με την Φαμαλικάο) και οι απαιτήσεις είναι περισσότερες με στόχο το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Τα πράγματα έχουν γίνει πιο απλά από την στιγμή που αποκλείστηκε φέτος από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (στα προκριματικά) και πλέον εστιάζει αποκλειστικά στο πρωτάθλημα.

Ζητείται λοιπόν άμεση ανάκαμψη και αντίδραση για τους φιλοξενούμενους που έχουν και φέτος ψηλά τον πήχη και το διπλό σε αποδόσεις απόλυτου αουτσάϊντερ αξίζει το ρίσκο.

Κάζα Πία-Γκιμαράες 2 (2.95)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr