Λαβράκιας

Κοιτάει ψηλά η Χαλ!

Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2023 - 08:14

Για την Τσάμπιονσιπ Αγγλίας, η Στόουκ υποδέχεται την Χαλ σε μια αναμέτρηση με εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Κοιτάει ψηλά η Χαλ!

Η Στόουκ δεν έχει ξεκινήσει καλά την σεζόν, παραμένει τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη ενώ μόνο μια φορά από την αρχή της σεζόν, έχει καταφέρει να κρατήσει το μηδέν στην εστία της. Η ομάδα του Αλεξ Νιλ έχει παράλληλα και δυσκολία στην δημιουργία φάσεων και το σκοράρισμα, ειδικά εντός έδρας που καλείται να κάνει... παιχνίδι.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Από την άλλη πλευρά, η Χαλ έχει μπει με αξιώσεις στην φετινή σεζόν και δείχνει ικανή να διεκδικήσει τουλάχιστον μια θέση για τα πλέι-οφ ανόδου. Μόνο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ηττήθηκε, δείχνοντας ισορροπία σε άμυνα και επίθεση.

Με τα παραπάνω δεδομένα, το διπλό σε αποδόσεις απόλυτου αουτσάϊντερ που ξεπερνούν ακόμα και το 3,50, αξίζει το ρίσκο σε μονό αποδεκτό.

Στόουκ-Χαλ 2 (3.60)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr